Heti horoszkóp 2019. április 8. – április 14. – Új kapcsolatok, új célok

Horoszkóp minden hétre

2019.04.06. 17:45

Nyilas – heti horoszkóp

A hét első felében egy nagyon fontos emberi kapcsolatodban támadhat némi zavar, melyet egy emberi gyengeség okoz majd. A dolgot egyszerűen is megoldatod, ha egyszerűen átlépsz a problémán, de nem biztos, hogy itt most muszáj lenne a mártírt játszanod. Állj ki a véleményedért és tedd rendbe ezt a dolgot itt és most végleg.

A hét második felében új célok jelenhetnek meg a szemed előtt, melyeket egy kis szerencsével és odaadással igazán könnyedén elérhetsz. A hét végén élvezheted valakinek a vendégszeretetét, de közben ügyelned kell arra, hogy ne élj vissza vele. Ezekben a napokban egy váratlan jó hír is megörvendeztethet. >>> Itt az április havi horoszkóp is!

Bak – heti horoszkóp

A hét első felében egy súlyos és talán titokzatos téma keltheti fel a figyelmedet, amelyben ha el akarsz mélyedni, adj egy kis időt magadnak a tanulásra, képzésre. Ne feledd, hogy amennyiben felkészültebb vagy, több tudással rendelkezel, nagyobb eséllyel tudsz jó döntéseket hozni a jövőben.

A hét második felében egy új kapcsolat, vagy egy élmény hatására kissé más szemmel tekinthetsz a jelenlegi életedre, beleértve néhány emberi kapcsolatodat is. Könnyen lehet, hogy most megfordul benned a változtatás gondolata is. Mielőtt azonban ilyen fontos ügyekben bármit is döntenél, hagyj egy kis időt arra, hogy leülepedjenek a dolgok benned. >>> Itt az április havi horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.