Heti horoszkóp 2019. április 8. – április 14. – Új kapcsolatok, új célok

Horoszkóp minden hétre

2019.04.06. 17:45

Oroszlán – heti horoszkóp

A hét első fele bizonytalanságot hozhat az önbizalmadban és úgy érezheted, hogy mások rosszabb véleményen vannak akár a külsődről, akár a belső tulajdonságaidról. A legvalószínűbb azonban az, hogy egyszerűen arról van szó, hogy bizonyos jeleket, reakciókat tévesen értelmeztél és ez rövid idő alatt ki is fog derülni.

A hét második fele viszont szerencsésen és boldogan alakul, mivel szinte minden, amibe belefogsz, úgy megy majd, mint kés a puha vajban. Ráadásul ezekben a napokban egy nem várt helyről kaphatsz támogatást, vagy segítséget, amivel ha jól gazdálkodsz, megtöbbszörözheted az eredményt. >>> Itt az április havi horoszkóp is!

Szűz – heti horoszkóp

A hét első fele rendkívül alkalmas lehet számodra az álmodozásra, vagy a tervezésre. Az életed most több előnyös dologgal is kiegészül és még arra is lehet energiád, vagy forrásod, hogy másokat támogass, vagy másokat segíts. A szerelmi életed is remekül alakul ezekben a napokban, legyél akár egyedülálló, vagy élj párkapcsolatban.

A hét második előbb szenvedélyt, vagy feszültséget hoz az életedbe, amit azonban hamar fel fog váltani az öröm és az elégedettség érzése. Ráadásul ezekben a napokban egy olyan titokra is fény derülhet, amely némi izgalmat hozhat a mindennapjaidba és talán még a hálószobai hangulatra is pozitív hatással lesz. >>> Itt az április havi horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.