Heti horoszkóp 2019. április 8. – április 14. – Új kapcsolatok, új célok

Horoszkóp minden hétre

2019.04.06. 17:45

Mérleg – heti horoszkóp

A hét első napjaiban fokozott érdeklődéssel fordulsz majd a környezeted problémái iránt. Érzékenységeddel és segíteni akarásoddal most segíthetsz másokon, emiatt fokozottan érzed majd a megbecsülést és a hálát. Mindez nagy hasznára válik az emberi kapcsolataidnak és persze téged is nagy elégedettséggel tölt majd el.

A hét második felében sokat tehetsz szellemi fejlődésed érdekében és amennyiben kihasználsz egy lehetőséget, a munkahelyeden is feljebb léphetsz egy lépcsőfokot. Ezekben a napokban valaki, talán a partnered, bőkezűen bánik veled, aminek az eredményeképpen egy remekül eltöltött hétvégi program ad számodra örök emléket. >>> Itt az április havi horoszkóp is!

Skorpió – heti horoszkóp

A hét első felének a sikere azon múlik majd számodra, hogy egy felmerülő problémát mennyire sikerül elhárítanod időre. Ha valami elsőre nem úgy sikerül, ahogyan szeretnéd, ne add fel, próbálj más módon eredményre jutni. A hét közepén egy kisebb ramazúriba keveredhetsz, amit egy a környezetedben dúló hatalmi harc eredményez.

A hét második fele ideális lehet számodra a hosszú távú befektetésekre, de közben nagyon kellene ügyelned arra, hogy megmaradj az ésszerűség határain belül. A kapcsolataid közül most egy egyiken lazítani vagy kénytelen, viszont egy másikat szorosabbra fűzhetsz. Hogy melyik verziót választod, azt neked kell majd eldöntened. >>> Itt az április havi horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.