Heti horoszkóp 2019. május 13. – május 19. – Amikor nagy hatással vagy a környezetedre

Horoszkóp minden hétre

2019.05.11. 17:35

Mérleg – heti horoszkóp

A hét első felében magabiztosnak és erősnek fogod érezni magadat és nagyon nehéz lesz kontroll alatt tartanod a vágyaidat. Persze könnyen lehet, hogy olyan helyzet teremtődik körülötted, hogy minderre a kontrollra egyáltalán nem is lesz szükség. Végül is egyszer érünk, miért kellene mindig visszafogni magunkat?

A hét második felében egy mély és intenzív beszélgetés vár rád egy súlyos, talán titokzatos témában. A teher, amit ez a beszélgetés rád rak, nem fogja könnyebbé tenni a lelkedet, de szerencsére lesz rá lehetőség, hogy mindezt megoszd valakivel, vagy akár teljesen megszabadulj tőle. Légy felelősségteljes ez ügyben, hiszen komoly sérülést is okozhatsz. >>> A május havi horoszkópodat már olvastad?

Skorpió – heti horoszkóp

A hét első felében egy intenzív és mély tapasztalattal lehetsz gazdagabb, ráadásul mindez extra erőt és befolyást ad számodra a körülötted zajló események és a téged körülvevő emberek felett. A hatalom azonban kétélű dolog, használd felelősséggel, különben később visszaüthet rád egy esetlegesen elkövetett hiba.

A hét második fele csendesebben, de munkával telítve telhet. Ezekben a napokba a papírmunka és a hivatalokkal történő levelezés követel tőled komoly figyelmet. Ügyelj a precizitásra, különben sokkal hosszabb ideig leszel kénytelene ezekkel a dolgokkal eltölteni az amúgy is kevés idődet. A hét végéig egy komoly döntést is meg kell hoznod, légy hatásozott és racionális! >>> A május havi horoszkópodat már olvastad?

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.