Heti horoszkóp 2019. május 13. – május 19. – Amikor nagy hatással vagy a környezetedre

Horoszkóp minden hétre

2019.05.11. 17:35

Ikrek – heti horoszkóp

A hét első fele izgalmat és pezsgést hozhat a kapcsolataidban, amely érintheti a tágabb környezetedet, a barátaidat, de akár a partnereddel való viszonyt is. Bárhogyan is alakul, most te fújod a passzátszelet és óriási befolyásod lehet arra, miképpen folytatódnak a dolgok körülötted. Dönts okosan, nehogy később megbánd a mostani lépéseidet.

A hét második felében elő kell venned a jó szervezőészségedet, mivel egy programot, vagy utazást kell megszervezned, vagy abban részt venned. Ezekben a napokban a terítékre kerülhetnek hosszú távú egyéb ügyek is, melyek befektetést, vagy ingatlanügyeket érintenek, ezekben a kérdésekben igyekezz gyakorlatiasan dönteni. >>> A május havi horoszkópodat már olvastad?

Rák – heti horoszkóp

A hét első felében határozottan és célirányosan kell haladnod, de közben figyelembe kell venned, hogy a lehetőségeid korlátozottak. Bármilyen nehéz feladat elé is állít azonban az élet, támaszkodhatsz arra a lelki erőre, amely most fokozottan jelen van benned és amellyel most nagyon extrém módon is tudsz hatni a környezetedre. Használd ezt a képességedet!

A hét második felében a kapcsolatrendszeredet lesz alkalmad ápolni és egy rendezvényen, vagy találkozón találkozhatsz valakivel, aki mély benyomást tesz majd rád. Lehet, hogy most van itt az ideje, hogy egy időre minden mást háttérbe szoríts és a figyelmedet erre az egy személyre összpontosítsd. >>> A május havi horoszkópodat már olvastad?

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.