Heti horoszkóp 2019. május 13. – május 19. – Amikor nagy hatással vagy a környezetedre

Horoszkóp minden hétre

2019.05.11. 17:35

Vízöntő – heti horoszkóp

A hét első felében egy találkozás hoz izgalmat az életedbe valamilyen formában. Ez egy nagyszerű alkalom lehet arra, hogy teszteld egy már meglévő kapcsolatod erejét, még akkor is, ha az eredmény talán nem pontosan az lesz, amit vársz. Lehet, hogy sokkal jobb a helyzet, mint amire számítottál?

A hét második fele a felzárkózásról szólhat. Talán elmaradásaid vannak a papírmunkában, az adóbevallásban, vagy más ehhez hasonló dologban, melyet most már végképp muszáj lesz bepótolnod. Mindezekkel összefüggésben egy felelősségteljes döntés is vár rád, amely alól nem szabad kibújnod, mert másoknak nagyon fontos lehet az életében. >>> A május havi horoszkópodat már olvastad?

Halak – heti horoszkóp

A hét első felét intenzív érzelmi reakciók jellemezhetik, mert ezekben a napokban minden téged érő ingert felerősítve élsz meg. Könnyen lehet, hogy most a szokottnál is hevesebben reagálsz a negatív hírekre, ami a környezetedet megriaszthatja, így próbálj kíméletesen bánni szegényekkel. A hét közepén egy nagyon fontos találkozás vár rád.

A hét második felében érdekes programok és érdekes emberek várnak, de számodra nem lesz könnyű eldönteni, hogy részt vegyél-e ezeken. A dolog ugyanis nem teljesen kockázatmentes a már meglévő kapcsolatod szempontjából. Könnyen lehet ugyanis, hogy találkozol valakivel, akit nehezen tudsz majd kiverni a fejedből. >>> A május havi horoszkópodat már olvastad?

.