Heti horoszkóp 2019. május 13. – május 19. – Amikor nagy hatással vagy a környezetedre

Horoszkóp minden hétre

2019.05.11. 17:35

Oroszlán – heti horoszkóp

A hét első fele talán az idei év eddigi legjobb időszaka lehet számodra arra, hogy a szociális kapcsolataidat ápold és arra is, hogy új ismeretségeke szerezz be. Kellemes és magabiztos társaság vagy még akkor is, ha ezt belülről nem mindig érzed így. Ez az időszak mindezek mellett alkalmas arra is, hogy egy kis önfejlesztést végezz.

A hét második felében egy váratlan esemény komoly hullámokat kelt körülötted és tesztelheti a kapcsolatod erejét egy számodra fontos személlyel. Lehetséges, hogy az eset olyan mélyen megbúvó problémákat, elvarratlan szálakat is a felszínre hoz, amely szükségessé teszi, hogy mindezekkel hosszabban és mélyebben foglalkozz. Számíts arra, hogy mindezt nem lehet most egy kis udvariaskodással megoldani. >>> A május havi horoszkópodat már olvastad?

Szűz – heti horoszkóp

A hét első felében mély és intenzív tapasztalatot szerzel valamivel kapcsolatban, ami valószínűleg pozitív hatással lesz az életedre. A dolognak lehet azonban némi árnyoldala is, mivel a környezetedben nem mindenkinek fog tetszeni a magabiztos fellépésed és az erő, amely most belőled sugárzik. Hamarosan kiderülhet, hogy fér meg két dudás egy csárdában.

A hét második felében nyitottan kell közelítened egy emberi kapcsolathoz, de közben muszáj lehet szem előtt tartani, hogy mindez milyen hatással lesz a már meglévő elkötelezettségeidre. Az események könnyen lehet, hogy kiszámíthatatlanul alakulnak most körülötted, ami azt eredményezheti, hogy kénytelen leszel egy kicsit improvizálni is. >>> A május havi horoszkópodat már olvastad?

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.