Heti horoszkóp 2019. május 20. – május 26. – Új problémák és új lehetőségek

Horoszkóp minden hétre

2019.05.18. 17:40

Mérleg – heti horoszkóp

A hét első felében kihasználhatod a rendelkezésedre álló erőteljes mentális energiát arra, hogy világosan és meggyőzően közöld a gondolataidat a hallgatóságoddal. Elméd ezekben a napokban nagyon aktív lesz, és most olyan embereket is magad mellé állíthatsz egy számodra fontos ügyben, akikre eddig esélyt sem nagyon láttál. Ha egy üzleti kérdésben kell most meggyőznöd valakit, ne szalaszd el az alkalmat.

A hét második felében bepótolhatsz egy régi elmaradást a családoddal, vagy a barátaiddal kapcsolatban és helyre tehetsz egy vitás kérdést is valakivel, akivel más egy ideje megfeszültek közöttetek az álláspontok. Egy kis jóindulattal, kompromisszumkészséggel most sikert érhetsz el, használd ki! >>> További horoszkópokat itt találsz!

Skorpió – heti horoszkóp

A hét első felében, ha van bátorságod, egy merész húzással sokat nyerhetsz, de mielőtt belevágsz, mérlegelned kell a lehetséges kockázatokat is. Ne csak a vágyaid vezéreljenek, hanem gondolkodj el arról is, hogy egy negatív kimenetel rajtad kívül még kinek okozhat problémát a közeledben. Az esélyek jók, de az ördög most sem alszik, ne feledd!

A hét második felében élvezheted egy kicsit a kényelmet és a nyugalmat a családoddal, vagy a barátaiddal és közben átgondolhatod azt is, hogy mi a fontosabb számodra, a kényelem, vagy a kaland. Egy most szerveződő magánprogram esetén ugyanis várhatóan e két dolog között kell majd döntened. >>> További horoszkópokat itt találsz!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.