Heti horoszkóp 2019. május 20. – május 26. – Új problémák és új lehetőségek

Horoszkóp minden hétre

2019.05.18. 17:40

Vízöntő – heti horoszkóp

A hét első felében egy felismerés lehet az, ami a napjaidat meghatásozza. Most megértesz egy összefüggést, amely talán fontos döntésekhez segít hozzá a későbbiekben. Ha úgy érzed, hogy egy számodra fontos területen hiányosak az ismereteid, most van itt az ideje, hogy képezd magad és lépést tarts a világ változásaival. Ne engedd, hogy lemaradj!

A hét második felében egy hír, vagy egy beszélgetés érzékenyen érinthet és némi megingást okozhat a biztonságérzetedben. Próbálj utána járni, hogy a fenyegetés valós-e, vagy csak valaki megpróbál felesleges riadalmat kelteni és ezzel felhívni magára a figyelmet. Ezekben a napokban egy régi emlék is meghatározó lehet a gondolataidban, amit csak tovább erősít egy találkozás egy régi ismerőssel. >>> További horoszkópokat itt találsz!

Halak – heti horoszkóp

A hét első felében egy új lehetőség kerül a látókörödbe, de azzal, hogy élsz vele, kockázatot is kell vállalnod. Ne feledd, hogy az új dolgok mindig együtt járnak a bizonytalansággal és egy ésszerű rizikó még nem jelent meggondolatlanságot is egyben. Hagyatkozz az intuíciódra, az nem szokott becsapni sohasem.

A hét végén le kell mondanod valamiről, aminek talán nem örülsz túlságosan, viszont ez egyben lehetőséget is ad számodra arra is, hogy olyan dolgot tegyél meg, amit már régóta tervezel. Használd ki hát az üres időt és pótold az élvezeteket valami mással. Azért a mértékre nagyon vigyázz! >>> További horoszkópokat itt találsz!

.