Heti horoszkóp 2019. május 20. – május 26. – Új problémák és új lehetőségek

Horoszkóp minden hétre

2019.05.18. 17:40

Ikrek – heti horoszkóp

A hét első felében számodra különös jelentősége lehet a megfelelő kommunikációnak és nagy hangsúlyt kell fektetned arra, hogy csak a fontos dolgokra tudj fókuszálni. Ennek érdekében próbálj meg kizárni minden zavaró tényezőt és ne hagyd, hogy magántermészetű dolgokkal vonják el a figyelmedet. Ha pénzügyekkel is foglalkoznod kell, igyekezz alkudni, hogy számodra kedvező helyzetből induljanak el a dolgok.

A hét második felében pótolnod kell az elmaradást néhány magánügyben és foglalkoznod kell egy kényes problémával is, amely nem tűr halasztást. Nyitottsággal és megértéssel közeledj mindenhez és mindenkihez és igyekezd úgy irányítani a dolgokat, hogy ne csak rövidtávú megoldásokkal odázz el egy fontos döntést. >>> További horoszkópokat itt találsz!

Rák – heti horoszkóp

A hét első felében egyre erősebben érzed, hogy változásra és némi izgalomra van szükséged, hogy végre érezd, hogy igazán élsz. Ennek érdekében kipróbálhatsz új dolgokat és megtehetsz néhány váratlan dolgot is, de az izgalom akkor lesz teljes, ha mindebbe bevonod azt is, akit a világon a legjobban szeretsz. Ezekben a napokban kísértsd meg a szerencsédet is valamilyen formában. Lehet, hogy nem bánod meg!

A hét második felében felelősségteljesnek kell lenned, hogy sikert érj el egy számodra fontos területen, de ez nem jelentheti azt, hogy ne legyen időd arra, hogy foglalkozz azzal is, amit szeretsz és azzal töltsd el az idődet, akivel szeretnéd. Az igazi siker az lenne, ha továbbra is egyensúlyba lenne a magánélet és a munka nálad. Ebből ne engedj, hosszú távon nem éri meg. >>> További horoszkópokat itt találsz!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.