Heti horoszkóp 2019. május 20. – május 26. – Új problémák és új lehetőségek

Horoszkóp minden hétre

2019.05.18. 17:40

Oroszlán – heti horoszkóp

A hét első felében gyors gondolkodás és jó mentális állapot jellemez majd, ami nagyszerű alkalmat teremt arra, hogy akár írásban, akár szóban kifejtsd azt, amit gondolsz. Ha fel kell készülnöd valamiből egy előadásra, vagy szereplésre, akkor ezek a napok erre kiválóak lehetnek. Ha igazítanod kell valamely terveden, célkitűzéseden, akkor most tedd meg.

A hét második felében egy váratlan siker meghatározhatja a mindennapjaidat és jó alkalmat teremt arra is, hogy családoddal, barátaiddal együtt ünnepelj. A kisugárzásod most szokatlanul erős lehet, így akár partnereddel, akár egy reménybeli új partnerrel most felettébb kellemesen alakulhat a programod. Romantikus éned most igazán erőteljesen meg tud mutatkozni. >>> További horoszkópokat itt találsz!

Szűz – heti horoszkóp

A hét első felében egy izgalmas esemény, vagy hír hozhat izgalmat az amúgy unalmasnak induló hétköznapokba. Az érdekességen és az ezzel kapcsolatos beszélgetéseken túl próbáld meglátni a dolog hosszú távon is érdekes lényegét és kezdj el más most azon gondolkodni, miként tudsz elébe menni a nyilvánvalóan bekövetkező változásnak.

A hét második felében magadhoz kellene ragadnod a kezdeményezést egy ügyben, amihez bátorságra és talán még némi vakmerőségre is szükséged lehet. Cselekedj az ösztöneid alapján, de közben ne felejtsd otthon a józan eszedet sem. A hét végén egy családi vitához állj hozzá pozitívan, valakinek most a te támogatásod sokat fog jelenteni. >>> További horoszkópokat itt találsz!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.