Heti horoszkóp 2019. május 20. – május 26. – Új problémák és új lehetőségek

Horoszkóp minden hétre

2019.05.18. 17:40

Nyilas – heti horoszkóp

A hét első felében a siker kulcsa számodra a kiegyensúlyozott gondolkodás lehet, céljaidat ugyanis csak akkor érheted el maradéktalanul, ha igyekszel minden szempontot figyelembe venni. Igyekezz ne csak magadra gondolni, később ugyanis gondot okozhat egy csalódott ellendrukker, aki úgy gondolhatja, hogy akkor már dögöljön meg a szomszéd tehene is. Ezekben a napokban egy üzleti, pénzügyi ügylet szép hasznot hozhat számodra.

A hét második felében kihívás elé állít az élet, mivel egy változás, vagy váratlanul fellépő probléma akadályozhatja a mozgásodat, így azt is, hogy időben megjelenj valahol. Könnyen lehet, hogy ennek kapcsán csalódnod kell valakiben, aki tiszteletlenül és önzően viszonyul a kialakult helyzethez. >>> További horoszkópokat itt találsz!

Bak – heti horoszkóp

A hét első felében egy váratlan eseményből sokat profitálhatsz, de csak akkor, ha időben észreveszed a kínálkozó lehetőséget. Erre a helyzetre fokozottan érvényes lesz, hogy aki lemarad, kimarad. Ne legyél kiábrándult akkor sem, ha most nem sikerül a mutatvány, a következő alkalmat más sokkal felkészültebben várhatod. Most már legalább tudod, mit kell keresni.

A hét második felében gyengédségre és megértésre vágysz majd, de nem biztos, hogy lesz a közeledben olyan, aki meg tudja adni neked, amire vágysz. Ha így esik, gondoskodj te magadnak kényelemről és nyugalomról, hogy legalább egy kis feltöltődésre fel tudd használni ezt az időszakot. >>> További horoszkópokat itt találsz!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.