Heti horoszkóp 2019. május 27. – június 2. – Távlatokban gondolkodj

Horoszkóp minden hétre

2019.05.25. 17:20

Nyilas – heti horoszkóp

A hét első fele nem a jó értelemben vett izgalomról szól, inkább arról, hogy a hivatalos ügyeidet rendben és időben tudd elrendezni. Könnyen lehet, hogy egy kisebb mulasztás, vagy késedelem izgalmakat okoz, de ennyi még bele kell férjen abba a bizonyos kötelező gikszerbe, amit rendszeresen előfordul ilyenkor.

A hét második felében fontos lehet számodra, hogy valamit megossz valakivel, akit szeretsz és tisztelsz. Mivel az illető véleménye fokozottan fontos számodra, igyekezd úgy tálalni a dolgot, hogy minél kevésbé legyen félreérthető. A hét végén egy romantikus program vár rád, amely egy váratlan helyzet hatására talán intenzívebbé is válik, mint ahogyan te azt tervezted. >>> Ez az öt csillagjegy szereti költeni a pénzt.

Bak – heti horoszkóp

A hét első felében harmóniát és elégedettséget érzel, ami nem kis részben annak köszönhető, hogy egy sikeres időszak áll mögötted. Most magabiztosan elrendezhetsz egy olyan régebben fennálló vitás helyzetet is, amellyel eddig nem volt kedved, vagy ingered foglalkozni. Tedd meg te az első lépést ebben az ügyben, légy kezdeményező és teremts tiszta helyzetet. Ezzel nem csak megoldódik egy kényes ügy, de még tiszteletet is kivívhatsz önmagad számára.

A hét második felében hosszabb távon kell gondolkodnod, ha azt akarod, hogy egy probléma ne csak egy rövid időre oldódjon meg. Ehhez azonban most be kell vállalnod egy kis veszteséget és arra is szükséged lehet, hogy körülötted meggyőzz embereket arról, hogy igazad van a megoldást illetően. Nem biztos, hogy mindenki osztja majd az álláspontodat. >>> Ez az öt csillagjegy szereti költeni a pénzt.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.