Heti horoszkóp 2019. május 27. – június 2. – Távlatokban gondolkodj

Horoszkóp minden hétre

2019.05.25. 17:20

Ikrek – heti horoszkóp

A hét első felében félreértésekbe keveredhetsz, ami gondot okozhat a munkádban, vagy az üzleti, pénzügyi dolgaidban is. Ezekben a napokban, legyen az bármilyen, például vásárlás, jogi, vagy adózási ügylet, fokozottan figyelj az apró betűs részekre, mivel most ott lesz számodra elrejtve a dolgok lényege. Ha ebben segítség kell, keress egy megbízható barátot is.

A hét második felében egy új dologba kezdhetsz bele, ami talán egy magánéleti projekt, de tartalmazhat üzleti elemeket is. Ha most kellő kezdeményezőkészséggel lépsz fel, lenyűgöző eredményeket érhetsz el, amit nem csak pénzben, de elismerésben is mérhető lesz számodra. Valaki pedig már szinte a rajongásig oda lesz érted. Hogy vele mit kezdesz, az még a jövő zenéje talán. >>> Ez az öt csillagjegy szereti költeni a pénzt.

Rák – heti horoszkóp

A hét első fele a vásárlásról szólhat számodra, ami nem a szokásos napi beszerzéseket érinti majd, inkább valami különlegeset, esetleg luxuskényeztetést önmagad számára. Ha kreatívan állsz hozzá a dolgokhoz és kihasználsz egy kínálkozó lehetőséget, akkor most valami egészen különleges élményben is részed lehet. Persze arra számítanod kell, hogy ez nem mindenkinek nyeri majd el a tetszését a környezetedben.

A hét második felét a romantika fuvallata lengi be és ez igaz lesz akkor is, ha éppen egy tartós párkapcsolatban élsz. Ha pedig egyedül indulsz neki ezeknek a napoknak, akkor légy felkészülve arra a forgószélre, amely most felkap és elrepít valahová, ahová nem is gondoltad, hogy valaha is eljutsz. Bárhogyan is alakul, az biztosnak látszik, hogy meglehetősen intenzív napok elé nézel. >>> Ez az öt csillagjegy szereti költeni a pénzt.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.