Heti horoszkóp 2019. május 27. – június 2. – Távlatokban gondolkodj

Horoszkóp minden hétre

2019.05.25. 17:20

Oroszlán – heti horoszkóp

A hét első felét a szokásosnál kevesebb stressz és a szokásosnál több élvezet teszi kellemessé és erre még egy lapáttal tudatosan is ráépíthetsz azzal, hogy szervezel magadnak és párodnak valamilyen izgalmas programot. Ha pedig odafigyelsz és elég szemfüles vagy, most egy igen kedvező lehetőségre is lecsaphatsz, olyanra, amelyik nem terem minden bokorban. Légy résen!

A hét második felében a fizikai állóképességedre építhetsz, különösen akkor, ha elfogadod azt a kihívást, amely most előtted áll. Talán egy saját magad által kitűzött célt kellene teljesítened, de az is lehet, hogy valaki versenyhelyzetet teremt és te nem szeretnél lemaradni. Bárhogyan is lesz, bele kell adnod apait, anyait. >>> Ez az öt csillagjegy szereti költeni a pénzt.

Szűz – heti horoszkóp

A hét első felében kapcsolati problémák merülhetnek fel, amit félreértések okozhatnak. Érdemes lenne utána nézned annak is, hogy mindez talán nem véletlenül alakul így körülötted és utána járni, nincs-e valami turpisság a háttérben. Lehet, hogy valaki tudatosan félreértéseket idéz elő körülötted? Próbálj meg a dolgok mögé látni és keresd a motivációt!

A hét második felében világossá válik ismét, hogy bármilyen problémán úrrá lehet lenni egy kis szeretettel és némi jóindulattal. Aki pedig ebben a képben nem kíván részt venni, annak el kell engedni a kezét. Nem kötelező egy mérgező kapcsolatot fenntartanod senkivel. Az ilyen emberel veszekedni sem érdemes. Csak tartsd távol magadat tőle és a nyugalmad is visszatér. >>> Ez az öt csillagjegy szereti költeni a pénzt.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.