Heti horoszkóp 2019. május 27. – június 2. – Távlatokban gondolkodj

Horoszkóp minden hétre

2019.05.25. 17:20

Vízöntő – heti horoszkóp

A hét első felében fontos lesz, hogy egy általad szeretett személyt biztosíts arról, hogy minden helyzetben mellette állsz, de van esély arra is, hogy mindezek ellenére elbukik az illető élete egy fontos megmérettetésén. Ha így is lesz, segítségeddel könnyebben át fogja vészelni élete e nehéz időszakát is. A hét közepén egy váratlan bók, vagy ajánlat hozhat zavarba téged, amellyel nem biztos, hogy elsőre tudni fogod, mihez kezdj.

A hét második felében egy bátor kezdeményezéssel mindenki megelőzve juthatsz hozzá valamihez, ráadásul sokkal kedvezőbb áron, mint mások. Használd ki az alkalmat és a megmaradó forrásokat költsd valami olyasmire, amely hosszabb távon is segít biztosítani az anyagi biztonságodat. Ne feledd, az évek repülnek és eljön az idő, amikor szükséged lenne némi tartalékra is. >>> Ez az öt csillagjegy szereti költeni a pénzt.

Halak – heti horoszkóp

A hét első felében valakinek a környezetedben nagy szüksége lenne az együttérzésedre, vagy akár a támogatásodra is. Lehet azonban, hogy számodra mindez most nagyon nehezen lenne megoldható, így kreatívnak kell lenned az ügyben, hogy mégis valamilyen módon segítséget nyújts. A megoldást, mint annyiszor, most is a kreativitásod adja meg.

A hét második felében ki kell kapcsolnod az érzelmeidet és a személyes rövidtávú vágyaidat, ha egy döntést jól akarsz meghozni. Lehet ugyanis, hogy most le kell mondanod valamiről a távolinak tűnő anyagi biztonságod miatt. Ne feled, hogy áldozat nélkül nincs siker és neked az életedben a siker nagyon fontos tényező. Gondolkodj hosszú távon! >>> Ez az öt csillagjegy szereti költeni a pénzt.

.