Heti horoszkóp 2019. május 27. – június 2. – Távlatokban gondolkodj

Horoszkóp minden hétre

2019.05.25. 17:20

Mérleg – heti horoszkóp

A hét első felében nyugodtan hagyatkozhatsz a megérzésedre egy ügyben, pont akkor és pont ott meg fogja súgni neked a helyes megoldást egy felmerülő problémára. Ezekben a napokban egy új ismeretség hozhat izgalmat az életedbe olyan valakivel, akivel kapcsolatban nem tudod teljesen kiismerni magadat. Bármi lehet ennek a vége és pont ettől lesz olyan izgalmas az egész.

A hét második felében egy sikeres vásárlási döntéssel komoly kedvezményre tehetsz szert és egy lehetőségre, hogy most valami olyasmi is beleférjen a költségvetésedbe, amire eddig talán még gondolni sem mertél. Ha meglesz a bátorságod, hogy belevágj a dologba, életre szóló élmények várnak. >>> Ez az öt csillagjegy szereti költeni a pénzt.

Skorpió – heti horoszkóp

A hét első fele magabiztosan telik számodra, aminek az alapját egy jó időben hozott döntés adja meg számodra. Ezekben a napokban szinte bármibe fogsz, sikeressé válik, ez azonban nem szabad, hogy könnyelműségre csábítson. Te sem vagy tévedhetetlen és egy rossz döntés lenullázhat akár mindent, amit eddig elértél.

A hét második felében nagy szükséged lesz társakra, akik melletted állnak és segítenek elvégezni valamit, vagy előbbre jutni valahol. Vedd azonban figyelembe, hogy a segítségért cserébe majd adnod is kell valamit, leginkább azt, hogy az elért sikert meg kell osztanod azokkal, akikkel közösen hoztad létre. Emiatt azonban felesleges aggódnod. Sokkal izgalmasabb csapatban örülni valaminek, mint magányosan. >>> Ez az öt csillagjegy szereti költeni a pénzt.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.