Heti horoszkóp 2019. július 1. – július 7. – Vedd lazábban egy kicsit

Horoszkóp minden hétre

2019.06.29. 17:40

Mérleg – heti horoszkóp

A hét első felében a képzelőerőd élénk és a kreativitásod szárnyaló lesz. Jó időszak ez arra, hogy egy kicsit elmélkedj, ha kell, számot vess és meghatározd önmagad számára az elérendő célokat. Gondold át azt is, vajon nincs-e olyasmi az életedben, amit görgetsz magad előtt, leköti az energiád egy részét és semmilyen értelme, vagy haszna nincs számodra.

A hét második felében valamiben eléred a célodat, legalábbis részeredményeknek mindenképpen örülni tudsz majd. Bármi is ez, átlendít téged a holtponton és úgy érzed majd, érdemes folytatni a dolgokat, megfelelő az irány. A pozitív élmény pedig hatással lesz a magánéletedre is, ami viszont már a hétvége kellemes programjait befolyásolja előnyösen. >>> Már itt a júliusi havi horoszkóp is!

Skorpió – heti horoszkóp

A hét első felében belső nyugalmat és egyensúlyt érzel, ami segít abban, hogy megfelelő döntést hozz egy fontos projekt tekintetében. Légy optimista és gondolkodj nyitottan, támaszkodj arra a tudásra és tapasztalatra, ami megvan benned. Türelemmel és kemény munkával kell számolnod, de hát semmit sem adnak ingyen, tenni kell érte.

A hét második felében egy találkozó hagy mély nyomot a lelkedben, mivel olyan érzéseket szabadít fel benned, melyek szokatlan ereje még téged is meglephet. Lehet, hogy most minden önuralmadra szükség lesz, ha nem akarod, hogy mindenki észrevegye rajtad, milyen komoly hatással van rád ennek az illetőnek a jelenléte. >>> Már itt a júliusi havi horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.