Heti horoszkóp 2019. július 1. – július 7. – Vedd lazábban egy kicsit

Horoszkóp minden hétre

2019.06.29. 17:40

Oroszlán – heti horoszkóp

Ha valakivel komoly információkat szeretnél megosztani, legyen az munka, vagy akár magánéleti témakör, akkor a hét első fele erre kiváló időszak lehet. Nem biztos azonban, hogy azzal, hogy kiadsz egy információt, mindjárt az ezzel járó felelősséget is megosztod. Légy óvatos azzal, kire mit bízol rá, nehogy később megbánd az egészet.

A hét második felében gyors gondolkodásra és remek reflexekre lehet szükséged, mivel azonnali döntésekre lesz szükség. Most mindezzel előnyös helyzetbe kerülhetsz, mivel jó esély van arra, hogy ugyanekkor mások inkább habozni fognak és nem mernek felelősséget vállalni. Mindez számodra is kockázatos, de kockázat nélkül, ugye, nincs siker sem. Azért az óvatosságot se hagyd otthon! >>> Már itt a júliusi havi horoszkóp is!

Szűz – heti horoszkóp

A hét első felében a személyes fejlődésed terén érhetsz el sikereket és még az is benne van a pakliban, hogy egy egészen új oldaladat tudod megmutatni a világnak és talán még csodálkozó önmagadnak is. Innentől azonban már csak az lesz a kérdés, hogy mit kezdesz az ehhez kapcsolódó új lehetőségekkel.

A hét második felében összpontosíts a családra, a barátokra és úgy általában a magánéletedre. Ezek a napok nagyszerű alkalmat adnak arra is, hogy kibeszélj egy régóta kerülgetett témát is valakivel és ezzel helyreállítsd a köztetek lévő harmóniát és egyetértést. >>> Már itt a júliusi havi horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.