Heti horoszkóp 2019. július 1. – július 7. – Vedd lazábban egy kicsit

Horoszkóp minden hétre

2019.06.29. 17:40

Ikrek – heti horoszkóp

A hét első felében elsősorban a hozzáállásodon és az együttműködési készségeden múlik majd valaminek a sikere. Kezdeményezőnek és egy kicsit talán bátornak is kell lenned az eredmény érdekében, és most egy ésszerű kockázatvállalás is bele kell férjen. A sikered utólag mindent igazolni fog.

A hét második felében eljön annak az ideje, hogy csökkentsd a rád rakódó terheket és ha kell, néhány dolgot későbbre halassz. A legjobban akkor jársz, ha a legfontosabb dolgokra fókuszálsz és a többit most hanyagolod. Vigyázz arra, hogy ne vidd túlzásba a dolgokat és hagyj időt magadnak egy kis regenerálódásra, pihenésre. Nem kell mindig neked dolgoznod az első sorban. >>> Már itt a júliusi havi horoszkóp is!

Rák – heti horoszkóp

A hét első felében olyan hírek, események történhetnek körülötted, melyek hatással lehetnek a hosszú távú elképzeléseidre is. Ha úgy érzed, hogy egy célod soha sem fog teljesülni, akkor módosíts az elképzeléseken, ha úgy tetszik, igazítsd azt a létező valósághoz és a realitásokhoz. Persze az örök összetevők mindig meg fognak maradni úgy, mint a türelem, a tanulás és a kemény munka.

A hét második felében felerősödik benned a vágy valaki irányába, ami akár olyan erős is lehet, hogy azt már félő, hogy a környezetedből olyanok is észreveszik, akikre nem tartozik a magánéleted. Igyekezd türtőztetni magadat, de ez ne akadályozzon meg abban, hogy egyértelmű jelzéseket küldj annak, akit ez érint. Venni fogja az adást. >>> Már itt a júliusi havi horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.