Heti horoszkóp 2019. július 1. – július 7. – Vedd lazábban egy kicsit

Horoszkóp minden hétre

2019.06.29. 17:40

Nyilas – heti horoszkóp

A hét első felében kihasználhatod személyes varázsodat arra, hogy valakit magad mellé állíts, vagy meggyőzz valamiről, ami fontos számodra. Könnyen lehet az is, hogy mindebből valamilyen módon nem csak a vélemények egyezése, hanem valami több is kikerekedik, ami viszont várhatóan bonyolítani fogja a magánéleted amúgy sem egyszerű szálait.

A hét második felében az újra, frissre való törekvés jelenik meg benned és előfordulhat, hogy az életed egyes területein másfajta élményekre, örömökre vágysz majd, mint azt megszoktad. Nő a kockázatvállalási hajlandóságod és most talán olyasmi is vonzó lehet számodra, amit régebben el sem tudtál volna képzelni. >>> Már itt a júliusi havi horoszkóp is!

Bak – heti horoszkóp

A hét első felében őszintén és egyenesen közeledhetsz az emberi kapcsolataidhoz és ezzel kivívhatod néhány ember tiszteletét, akik ezen túl sokkal jobban odafigyelnek majd a szavaidra. Ha megismernél valakit, vagy szorosabbra húznád vele a viszonyt, most van jó alkalom arra, hogy megtedd az ehhez szükséges lépéseket.

A hét második felében a kapcsolataidban, szóban, vagy tettekkel, de mindig jelen lesz valamilyen formában az intimitás és ez mindenre rá fogja nyomni valahogy a bélyegét. Nem nehéz kitalálni így, hogy végül a hét vége milyen programmal ér véget számodra. Elég annyi, hogy a kémiai folyamatok ebben jelentősen kiveszik majd a részüket. >>> Már itt a júliusi havi horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.