Heti horoszkóp 2019. július 1. – július 7. – Vedd lazábban egy kicsit

Horoszkóp minden hétre

2019.06.29. 17:40

Vízöntő – heti horoszkóp

A hét első felében racionálisan fogod látni a dolgokat és képes leszel arra, hogy olyan apró részleteket is észrevegyél, amely felett talán mások elsiklanak. Bármi is ez, bízhatsz most az ítélőképességedben, úgyhogy dönts nyugodtan eszerint. Komoly előnyre tehetsz most szert, ha ügyesen kevered a kártyákat.

A hét második felében közeledj nyitottan egy programhoz, vagy eseményhez, amelyet ajánlanak számodra, vagy amelyre meghívást kapsz. Talán úgy érzed, hogy nem neked való az ilyesmi, de valószínűleg nem is tévedhetnél ennél nagyobbat. Ne lépj el egy kis kaland elől sem most és meglátod, nem fogod megbánni a döntésed. >>> Már itt a júliusi havi horoszkóp is!

Halak – heti horoszkóp

Belső nyugalmat és egyensúlyt érzel most önmagadban, ami nem kis részben annak köszönhető, hogy kemény és sikeres munka áll mögötted. Talán néha még azt is érzed, hogy ekkora sikert nem érdemelsz még és néha még azon is gondolkodsz, hogy meglesz-e ennek a böjtje, de emiatt felesleges aggódnod. Az álmok igenis valóra válnak, ha teszünk érte.

A hét második felében egy kis lazítás és az élet élvezete lesz a fő műsorszámod. Ezekben a napokban egy kicsit kiengedhetsz és olyasmiket is megengedhetsz magadnak, amik a szürke hétköznapokba nem nagyon szoktak beleférni. Légy most egy kicsit bevállalósabb a szokottnál, add át magad a szenvedélynek, nem fogod megbánni. >>> Már itt a júliusi havi horoszkóp is!

.