Heti horoszkóp 2019. július 22. – július 28. – Ez a változás egyben lehetőség is

Horoszkóp minden hétre

2019.07.20. 17:40

Ikrek – heti horoszkóp

A hét első felében nagy lesz benned a győzni akarás és a kezdeményező készség, így komoly esély van arra, hogy olyan döntéseket is meghozol, amelyekre általában több időt szoktál szánni. Bár most számíthatsz arra, hogy jól ítéled meg a dolgokat, azért maradj körültekintő. Most különösen annak van nagy esélye, hogy egy jól jövedelmező lehetőséggel tudsz élni.

A hét második felében a kapcsolati kérdéseid kerülnek terítékre, különösen akkor, ha egy váratlan, új ismeretség egy időre megzavarja a tisztánlátásodat önmagaddal kapcsolatban. Elképzelhető, hogy a fejedben több különböző verziója is lejátszódik a várható eseményeknek, de nagy az esélye annak, hogy végül a biztonságot és a stabilitást választod. Persze azért jó néha eljátszani egy-egy kósza gondolattal is, nem igaz? >>> Itt a három legkreatívabb csillagjegy.

Rák – heti horoszkóp

A hét első felében egy nagyon fontos kapcsolatod kerülhet külső nyomás alá. Valaki manipulációval próbál játszmázni ellened és ehhez olyan eszközöket is képes felhasználni, amely már túlmegy a tisztesség határán. Lehet, hogy most a határozott fellépés lesz az a mód, ahogyan le tudod állítani az illetőt, aki talán tényleg csak az erőből ért majd.

A hét második felében a lelki életedben egy új egyensúlyi helyzet alakul ki, amely alkalmas arra, hogy egy félreértést, vagy kisebb vitát is elrendezz. A kulcs most számodra az lehet, ha a másik félnek megadod a tiszteletet és érezteted vele, mennyire fontos szerepet játszik az életedben. Ha kell, a siker érdekében most egy kisebb áldozatot is meghozhatsz. >>> Itt a három legkreatívabb csillagjegy.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.