Heti horoszkóp 2019. július 22. – július 28. – Ez a változás egyben lehetőség is

Horoszkóp minden hétre

2019.07.20. 17:40

Nyilas – heti horoszkóp

A hét első felében meglesz benned az erő és a győzni akarás egy versenyhelyzetben, amire az élet kényszerít téged. Bár te nem vagy olyan, aki minden áron győzni akar, most mégis érdemes odatenned magadat és megmutatnod, hogy te vagy az egyetlen, aki ezt a meccset nyerni tudja. Ezekben a napokban fordíts több figyelmet a testedzésre is, mivel most annak eredménye hosszabb távon is megmarad benned.

A hét második fele már egy az életedben bekövetkező változás jegyében telhet és valószínűleg ezzel kapcsolatban kisebb és nagyobb döntések sorozatát kell majd meghoznod. Ha van ebben egy társad is, akkor ne feledd, hogy az ő véleménye is döntő lehet a jövőre nézve, légy türelmes és megértő ez ügyben. A hét végén egy fontos dologban viszont nem segít majd a racionalitás. Hallgass itt a megérzésedre! >>> Itt a három legkreatívabb csillagjegy.

Bak – heti horoszkóp

A hét első felében olyannyira megnövekedhet benned a magabiztosság, hogy képes lehetsz kendőzetlenül megmutatni magadból olyasmit is, amit egyébként a normális szemérmeséged megakadályoz. Legyen bármennyire is vonzó a lehetőség, hogy most felháboríts, vagy meglepj bizonyos embereket, azért őrizd meg a józan ítélőképességedet, nehogy más másnap megbánt a hirtelen ötletedet.

A hét második felében úgy érezheted, hogy szinte az öledbe hullik a siker, legyen bármi is, amivel foglalkozol. Talán még az is megfordul a fejedben, hogy egy véletlen szerencse, ami veled történik, de inkább gondold végig azt a kitartó munkát, amely mögötted van. Mégis mi ebben a véletlen? Élvezd a sikeredet, legyen bármi is az, megérdemled! >>> Itt a három legkreatívabb csillagjegy.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.