Heti horoszkóp 2019. július 22. – július 28. – Ez a változás egyben lehetőség is

Horoszkóp minden hétre

2019.07.20. 17:40

Mérleg – heti horoszkóp

A hét első felében nem csak a lelki, hanem a fizikai erőd is megnövekedik, amivel érdemes lehet kezdened valamit. Ha egy új testedzési formában gondolkodsz egy ideje, akkor most van itt az alkalom arra, hogy mindebbe belevágj. Az idő és a hely is alkalma s arra, hogy akár még egy életmódváltásba is belefogj, ha úgy érzed, erre szükséged van.

A hét második felében még kitart az extra energia, amely körülvesz téged és ezt kihasználhatod arra is, hogy az magánéletedben helyre tegyél pár dolgot, amelyeket már egy ideje csak halogatsz. Ha egy kínos, vagy nehéz beszélgetés vár rád, vágj bele nyugodtan, de közben ügyelj arra is, nehogy egy ponton túlságosan elsodorjanak az érzelmeid. >>> Itt a három legkreatívabb csillagjegy.

Skorpió – heti horoszkóp

A hét első felében találj lehetőséget arra, hogy egy kicsit lazábban teljenek a napjaid. Tervezz be kevesebb elfoglaltságot és igyekezz több időt eltölteni a szeretteiddel. Ha amúgy sem kell ezekben a napokban dolgoznod, akkor használd ki az időt a kapcsolataid elmélyítésére. Ha pedig közben a kötelességedet is teljesítened kell, igyekezz ezt megtenni úgy, hogy közben azért jusson idő önmagadra is.

A hét második felében egy váratlan esemény ránthat ki a nyugalmadból és ez valószínűleg igaz lesz a körülötted lévőkre is. A változás, amely most bekövetkezik, arra inspirál téged is, hogy igyekezz alkalmazkodni és tedd meg a szükséges intézkedéseket mielőbb. Ne feledd azonban, hogy minden változás egyben lehetőség is. Tekintsd ilyen szemmel is az eseményeket. >>> Itt a három legkreatívabb csillagjegy.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.