Heti horoszkóp 2019. július 22. – július 28. – Ez a változás egyben lehetőség is

Horoszkóp minden hétre

2019.07.20. 17:40

Vízöntő – heti horoszkóp

A hét első felében olyan belső erővel bírsz, hogy érdemes a legnehezebb feladatokkal foglalkoznod. Légy kezdeményező, optimista és most nyugodtan vállalj egy ésszerű kockázatot is, mivel nagyon nagy esélye van annak, hogy ezekben a napokban áttörő sikert érsz el valamiben. Mindeközben azért figyelj oda a versenytársakra is fél szemmel, legyen az a munkában, vagy a magánéletben. Nehogy valaki ármánya keresztbe tegyen neked.

A hét második felében egy változás jön el az életedben, ez azonban semmilyen idegességet, vagy káoszt nem okoz, mivel ésszerűen felkészültél és megtetted a szükséges intézkedéseket. A változás számodra most egyben egy új lehetőség is, tekintsd hát ilyen szemmel a dolgokat, melyek most egyre gyorsuló ütemben kezdődnek körülötted. >>> Itt a három legkreatívabb csillagjegy.

Halak – heti horoszkóp

A hét első fele az időzítésről szól számodra, melyben nagy segítségedre lehet az intuíciód. Foglalkozz most bármivel, szinte ösztönösen ráérzel majd a helyes lépésekre és attól sem kell félned, ha hirtelen át kell szervezned néhány programodat. Ezekben a napokban számolnod kell némi, nem túl jelentős, pénzügyi veszteséggel is.

A hét második felében türelemre és önfegyelemre lesz szükséged, mivel valaki megpróbálja keresztülhúzni egy számításodat és olyan dolgot szeretne rád erőltetni, amelyet egyáltalán nem szeretnél. Mivel ez nem csak téged, hanem egy hozzád közelállót is érint, nem leszel egyedül a csatában, melyet minden bizonnyal meg is fogsz nyerni. >>> Itt a három legkreatívabb csillagjegy.

.