Heti horoszkóp 2019. július 22. – július 28. – Ez a változás egyben lehetőség is

Horoszkóp minden hétre

2019.07.20. 17:40

Oroszlán – heti horoszkóp

A hét első felében kellő önbizalommal rendelkezel ahhoz, hogy egy fontos ügyben kezdeményezően lépj fel és nagy az esélye annak is, hogy mindezzel egy nem várt siker indul el az életedben. Legyen ez az ügy a karriereddel, vagy a magánéleteddel kapcsolatos, fenekestől felforgathatja az eddigi életedet, még hozzá jó értelemben.

A hét második felében fontos lehet, hogy kellően kifejezd, hogyan érzel valaki iránt, ami nem csak azért lehet lényeges, mert így elmélyítheted vele a kapcsolatodat, hanem azért is, mert a bizalmát elnyerve megoldódhat egy rejtély, vagy egy titokra derül fény és ez talán megváltoztatja a gondolkodásodat is bizonyos dolgokat illetően. >>> Itt a három legkreatívabb csillagjegy.

Szűz – heti horoszkóp

A hét első felében bátran kihasználhatod azokat a lehetőségeket, melyeket felkínálnak számodra, feltéve, hogy az azokkal elérhető célok megfelelnek a saját igényeidnek és nem valaki más akar felhasználni téged a saját érdekében. Légy türelmes és kitartó, a siker ugyanis nem jön el hamar, de a végeredmény valószínűleg minden erőfeszítést megér majd.

A hét második felében tegyél meg mindent annak érdekében, hogy egy fontos kapcsolatodban felhalmozódott lemaradásokat pótolni tudd. Mindezt már csak azért is érdemes megtenned, mert a kapcsolat elmélyülésén túl még egy titokra is fény derülhet, amely igencsak felkorbácsolhatja az érzelmeidet. >>> Itt a három legkreatívabb csillagjegy.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.