Heti horoszkóp 2019. augusztus 12. – augusztus 18. – Kedvező szelek fújdogálnak

Horoszkóp minden hétre

2019.08.10. 17:40

Nyilas – heti horoszkóp

A hét első felében valami arra késztet téged, hogy a saját házad körül sertepertélj és szépítsd, rendbe tedd a környezetedet. Ez az időszak ideális arra is, hogy a kapcsolataidat is karban tartsd és amennyiben van valamelyikben néhány elvarratlan szál, azokkal is törődj. Alkalmasak a napok új kapcsolatok létesítésére is, mivel most igazán szépnek és szerethetőnek érzed önmagad.

A hét második felében a siker és a népszerűség vár rád, különösen akkor, ha a feladataiddal kapcsolatban az együttműködést részesíted előnyben. Tiszteletre és támogatásra számíthatsz most a környezetedtől, amely nem csak a munkában, hanem a magánéletben is kellemes percekkel ajándékozhat meg téged. >>> Itt az ehavi horoszkópod!

Bak – heti horoszkóp

A hét első felében egy feszültségekkel és bizalmatlansággal terhelt kapcsolatodban törhet meg a jég, amely így új lehetőségeket nyit meg számodra a munkádban, vagy akár a magánéletben is. Néha csak a megfelelő pillanatban kell megfelelően kommunikálni és olyan akadályok is könnyedén elhárulnak az utunkból, melyről talán azt hittük, soha sem lehet őket leküzdeni.

A hét második felében olyan dolgokkal kell foglalkoznod, melyek hatása hosszabb távon jelentkezik majd az életedben. Most az ésszerűség és a racionalitás domináljon a gondolataidban és ne határozz fontos dolgokról a pillanatnyi érzelmeid alapján. A meghatározó vezérgondolat a fejedben most a stabilitás legyen. >>> Itt az ehavi horoszkópod!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.