Heti horoszkóp 2019. augusztus 12. – augusztus 18. – Kedvező szelek fújdogálnak

Horoszkóp minden hétre

2019.08.10. 17:40

Vízöntő – heti horoszkóp

A hét első felében sokkal nagyobb intenzitással működnek az érzelmeid, mint az megszokott, így könnyen lehet, hogy olyasmire is hevesen reagálsz, amit amúgy általában fel sem veszel. Ezekben a napokban valaki nagy valószínűséggel felbolygatja az érzelmi életedet és ennek hatását még sokáig érezni fogod legbelül. Hogy ebből mit és mennyire tud meg a külvilág, az már egyes egyedül rajtad múlik.

A hét második felében növekedni fog az igényed a szeretetre, de egyben romlik a stressz tűrő képességed is. Nehezebben dolgozod fel a féltékenységet és rosszul tűröd azt is, ha valaki megpróbál érzelmileg nyomás alatt tartani. Töltsd ezeket a napokat annak a társaságában, aki mellett nem kell semmilyen negatív hatástól tartanod. >>> Itt az ehavi horoszkópod!

Halak – heti horoszkóp

A hét első felében kissé megzavarodhat benned minden, különösen a közvetlen környezeteddel kapcsolatban. Kapcsolataidat mindemellett kezeld nyitottan és bizalommal telve és az esetleges félelmeidet, bizonytalanságodat oszd meg azzal, akivel bizalmas viszonyt ápolsz. Meglátod, már az is megnyugvást hoz számodra, ha kiadod magadból a kétségeket, melyek esetleg gyötörnek.

A hét második felében erőfeszítéseket kell tenned annak érdekében, hogy egy hosszabb távú célkitűzésed miatt a dolgok a megfelelő irányba fejlődjenek és az eredmény érdekében figyelmen kívül kell hagynod a környezetedben valaki által generált drámát. Ezekben a napokban egy váratlan magánéleti kihívás elé is állíthat az élet, melyre egy praktikus, de szokatlan megoldással tudsz majd megfelelő megoldást találni. >>> Itt az ehavi horoszkópod!

.