Heti horoszkóp 2019. augusztus 12. – augusztus 18. – Kedvező szelek fújdogálnak

Horoszkóp minden hétre

2019.08.10. 17:40

Ikrek – heti horoszkóp

A hét első felében kedvező szelek fújnak feléd remek lehetőségeket ahhoz gyarapodj és támogatásokat szerezz terveid megvalósításához. Ezekben a napokban alkalmad lesz arra is, hogy régi sebeket begyógyíts, legyen az a seb olyan, ami rajtad esett, de olyan esetben is eredményes lehetsz, ha valaki máson kell segítened. Ne feled, egy ölelés egy kicsit gyógyír mindenre és ez most fokozottan igaz lehet.

A hét második felében a csillagok segítenek neked abban, hogy egy esetleges függőségedtől, vagy rossz szokásodtól megszabadulj. Ha van valami, amelyben már csak egy kis hajszál választ el a cselekvéstől, most átszakadhat a gát és elindulhatsz a végső megoldás felé. Hidd el, ezek a dogok mindig a fejedben dőlnek el és utólag már azt sem érted majd, mi tartott ilyen sokáig, hogy végre magad is ráébredj erre. >>> Itt az ehavi horoszkópod!

Rák – heti horoszkóp

A hét első felében izgalmas események és ösztönző találkozások várnak rád és ha mindezekhez nyitottan közeledsz, akkor olyan helyzetet teremtődnek számodra, melyben könnyedén idézhetsz elő pozitív irányú változást az életedben. Készülj arra, hogy gyors döntéseket kell majd hoznod, melyben segítségedre lesz az intuíciód most is.

A hét második felében érzékenyen reagálsz a körülötted végbemenő változásokra és a szokásosnál is mélyebben érint meg, ha azt látod, hogy valaki szenved, vagy igazságtalanság éri. Nem is tudsz majd ellenállni a késztetésnek, hogy beavatkozz, amely egyszerre hoz feszültséget és egy reményteljes új barátságot számodra. >>> Itt az ehavi horoszkópod!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.