Heti horoszkóp 2019. augusztus 12. – augusztus 18. – Kedvező szelek fújdogálnak

Horoszkóp minden hétre

2019.08.10. 17:40

Oroszlán – heti horoszkóp

A hét első felében a béke és a harmónia jellemezheti a legjobban a napjaidat és ezeket a kellemes napokat nem is tudja igazán megzavarni semmi és senki. Az egyetlen lehetőség arra, hogy bármi is megzavarja az idillt az, ha te magad rontod el. Ne keress hát hibát ott, ahol nincs és ne engedd, hogy a fejedbe beférkőzzön bármilyen negatív gondolat.

A hét végén viszont már hallgass a megérzésedre valakivel kapcsolatban, aki láthatóan igyekszik minél jobban a bizalmadba férkőzni és megtudni rólad szinte minden apró részletet. Legyen ez a kapcsolat bármennyire ígéretes és az illető bármilyen meggyőző, figyelj az esetleges jelekre és ha úgy érzed, hogy valami nem stimmel, zárd vissza a kapukat addig, amíg ki nem derül, mi okoz benned kétséget. >>> Itt az ehavi horoszkópod!

Szűz – heti horoszkóp

A hét első felének hangulatát egy félreértés és az ebből adódó feszültség zavarhatja meg, amely lehet, hogy rávilágít arra, hogy valakit a környezetedben talán rosszul ítéltél meg és gondolatban felruháztad olyan tulajdonságokkal is, amelyekkel valójában nem is rendelkezik. Vedd le hát azt a rózsaszín szemüveget és nézd meg magadnak az illető a maga valóságában is.

A hét második fele érzékeny és kényes kérdésekről szólhat, mely kérdések megválaszolásában talán segítségedre lehet egy bizalmas barát, vagy partner. Ha fontos döntések meghozatalára készülsz, mindent alaposan fontolj meg és ne csak az érzelmeid pillanatnyi állapotára támaszkodj. Hallgasd meg a jó tanácsot is, de te magad dönts! >>> Itt az ehavi horoszkópod!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.