Heti horoszkóp 2019. augusztus 12. – augusztus 18. – Kedvező szelek fújdogálnak

Horoszkóp minden hétre

2019.08.10. 17:40

Mérleg – heti horoszkóp

A hét első felében kezdeményezéseid pozitív fogadtatásra találnak és meg lesz a lehetőséged arra is, hogy változásokat kezdeményezz magad körül. Ezek a napok remek alkalmat adnak számodra arra is, hogy régi sebeket begyógyíts és régi feszültségeket elsimíts. Használd a meggyőző erődet és ne feled, hogy egy ölelés és néhány jó szó gyakran többet ér minden másnál.

A hét második felében kissé zavaros helyzetbe kerülhetsz, amely félreértésekre és feszültségekre adhat okot, de ebből nyíltsággal és őszinteséggel hamar kikeveredhetsz. Előfordulhat az is, hogy mindezt valakinek az ármánykodása idézi elő, aki ezek után megérdemli, hogy megtartsd közted és közte a három lépés távolságot. >>> Itt az ehavi horoszkópod!

Skorpió – heti horoszkóp

A hét első felében a csillagok a szokásosnál is élénkebb fantáziához segítenek, melyet használhatsz pozitív és negatív célra is. Tervezz a jövődet illetően és igyekezz feljegyezni minden ötletedet, könnyen lehet, hogy közöttük lesz a jövő nagy ígérete számodra. Ügyelj arra is, hogy lelkedben ne adj teret a negatív gondolatoknak és ne hagyd, hogy egy félreértésre alapozva olyasmit is beképzelj, aminek valójában semmi alapja sincsen.

A hét második felében a családoddal kapcsolatban gondoskodásra és némi türelemre is lesz szükséged. Most megmutathatod, mennyire lehet rád számítani és kimutathatod, mennyire fontosan számodra a hozzád egészen közel állók. Ha valakivel kapcsolatban szükséged lehet az elkötelezettség növelésére is, most igazán alkalmas lehet az időpont erre is. >>> Itt az ehavi horoszkópod!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.