Heti horoszkóp 2019. augusztus 19. – augusztus 25. – Kényes kérdések

Horoszkóp minden hétre

2019.08.17. 17:40

Vízöntő - heti horoszkóp

A hét első felében egy merész gondolat fogalmazódhat meg benned és a fenntartásaid leküzdéséhez érdemes lenne olyanokkal beszélned, akik hasonló helyzetben vannak. Talán ennek hatására pozitívabb perspektívából látod a dolgokat majd és arra késztet, hogy akkor is belevágj, ha az eredmény bizonytalan.

A hét második felében nem lenne meglepő, ha a napjaid sokkal érzelmesebben telnének, mint az szokásos. Ha tudod, végezz könnyített munkát, hogy jobban viseld ezt. Ezekben a napokban néhány olyan szempont is előtérbe kerülhet az életedben, amely kellemetlenséget okoz. Egy megbízható barát segíthet abban, hogy jobban érezd magad. >>> Itt az e havi horoszkópod.

Halak - heti horoszkóp

A hét első felében talán azt tervezed, hogy változtatsz az életmódodon bizonyos dolgokban, de a napi rutin megakadályoz ebben. Érdemes lenne átgondolnod a napodat, hogyan tudod megszervezni a mainál produktívabban és hogyan tudod emellett az egészséged megőrzésével kapcsolatos új tevékenységeidet is beilleszteni.

A hét második felében valaki féltékeny lehet rád és ennek jelét is adja. Ne vedd fel és ne reagálj rá ingerülten! Ha van rá lehetőség, beszéljétek ki a dolgot, ami még azt is hozhatja, hogy teljesen eltűnnek a feszültségek. A hét végén viszont néhány vacak nap vár rád egy kellemetlen hír miatt, készülj fel! >>> Itt az e havi horoszkópod.

.