Heti horoszkóp 2019. augusztus 19. – augusztus 25. – Kényes kérdések

Horoszkóp minden hétre

2019.08.17. 17:40

Nyilas - heti horoszkóp

A hét első felében a pénzügyeidet kell menedzselned, így gyakrabban kell találkoznod ezzel összefüggésben bizonyos emberekkel. Az őszinteséged és a diplomáciai érzéked sokat fog segíteni most neked. A hét közepére viszont egy könnyített napot szervezz magadnak, mert ingerült lehetsz ekkor és az nem vezet semmi jóra.

A hét második felében érdemes néhány új élményt kipróbálnod, melyekbe a barátaidat is bevonhatod. Ne agyalj túl sokat, vágj bele! Ha bizonytalan lennél valamiben, egy jó barát segíthet a döntésben. Ha pedig valami esetleg nem úgy sikerül, mint ahogy vártad, akkor sem kell búslakodni. Van ilyen. >>> Itt az e havi horoszkópod.

Bak - heti horoszkóp

A hét első fele zökkenőmentesebben fog telni, ha elfogadóbb leszel másokkal. Hajlamos vagy az irányítást magadhoz vonni, de lehet, hogy ezt a többiek most nehézkesnek találják majd. Adj másoknak is mozgásteret, hogy megszerezd a támogatásukat! Légy tapintatos, amikor a tudomásodra jut egy titok véletlenül!

A hét második felében valaki megpróbál tőled olyan információkat kicsikarni, melyeket te nem szívesen adnál ki. Lehet, hogy ez próbára is teszi a kapcsolatotokat. Ezekben a napokban élénkebbé válnak az üzleti, vagy pénzügyeid is, egy találkozó azt vetíti elő, hogy egy új munka, vagy szerződés van kilátásban. >>> Itt az e havi horoszkópod.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.