Heti horoszkóp 2019. augusztus 19. – augusztus 25. – Kényes kérdések

Horoszkóp minden hétre

2019.08.17. 17:40

Mérleg - heti horoszkóp

A hét első felében elérkezhet az idő arra, hogy olyan tevékenységeket is kipróbálj, amiket még soha. Bár páran bizonyára jobban tudják, mi kell neked és okosnak hitt tanácsokkal látnak el, de te azért bízz inkább a saját elképzeléseidben! Gondold át eddigi terveidet és lehet, hogy egy sokkal nagyobb kihívás is megvalósítható számodra.

A hát második felében viszont már úgy érzed, minél többet kell vállalnod és szinte magadra kényszeríted a terhek cipelését. Lehet, hogy ezzel akarsz jó benyomást kelteni környezetedben, de hidd el ez nem megoldás! Szorítsd vissza ezt az érzést magadban és hagyd, hogy mások is vállaljanak a terhekből! A hét végén egy kellemes utazás megújulást adhat testileg és lelkileg egyaránt és talán még egy új szerelmet is hozhat. >>> Itt az e havi horoszkópod.

Skorpió - heti horoszkóp

A hét első felében minden új információ és felfedezés inspirációt adhat neked, hogy felfedezz új lehetőségeket. Tágítsd látóhatárodat akár tanulással, vagy új kapcsolatok kiépítésével! Ezekben a napokban nagy szerepe lehet a döntéseidben az ösztönöknek. Hagyatkozz a megérzéseidre bátran!

A hét második felében az elméd már a távolt fürkészi, és erős vágyat érzel arra, hogy szabadon szárnyalj. Nehezen tudsz a munkával foglalkozni és a csillagok csak fokozzák benned ezt a vágyat, melyet talán még te magad sem tudsz igazán megmagyarázni önmagadnak. Szervezd meg a hétvégi programod, ha még nem tetted meg és utazz el! Lazítsd kicsit, ez kell most neked! >>> Itt az e havi horoszkópod.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.