Heti horoszkóp 2019. augusztus 19. – augusztus 25. – Kényes kérdések

Horoszkóp minden hétre

2019.08.17. 17:40

Ikrek - heti horoszkóp

A hét első felében okosan teszed, ha a pénzügyeid folyamatosan kézben tartod, mert ez biztosítja számodra a kiegyensúlyozott életet és a biztonságot. Most ugyanakkor lehetőséged lesz egy kis extra üzletet is kötni. Talán elindíthatsz egy kis vállalkozást, amely segít egy kis plusz bevételhez jutni.

A hét második felében a lelki ügyek kerülnek előtérbe az életedben. Vita esetén okosan, politikusan dönts és keress olyan megoldást, ami mindenki számára elfogadható. Ezek a napok most egy remek időszakot jelentenek arra is, hogy folyó tárgyalásokat és folyamatokat zárj le a magánéletedben. A hét végén viszont már kerüld az idegeskedést és a feszültséget. Ha így teszel vidám napok várnak rád és még egy kellemes meghívást is kaphatsz valahonnan. >>> Itt az e havi horoszkópod.

Rák - heti horoszkóp

A hét első felében a szokásosnál is bátrabbnak és célratörőbbnek érezheted magad a munkádban. A pénzügyeid most némi átszervezést igényelnek, melyről gyors döntést kell majd hoznod. Lehet, hogy olyan ajánlatot kapsz, aminek nagyon nehezen tudsz ellenállni, de vigyázz, lehet, hogy az ügylet csapdát is rejt.

A hét második felében kiderülhet, hogy partnereddel egy ügyben nagyon nem vagytok egy véleményen. Törekedj a helyzet mielőbbi megoldására, mert most kedvező a csillagok állása ahhoz, hogy számodra pozitív végkifejlete legyen a dolognak. A jövő olyasmit is a felszínre hozhat, amit nem is akartál, de ez végül megkönnyebbülést hoz majd. A hét végén a barátaiddal töltsd el az időt! >>> Itt az e havi horoszkópod.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.