Heti horoszkóp 2019. augusztus 19. – augusztus 25. – Kényes kérdések

Horoszkóp minden hétre

2019.08.17. 17:40

Oroszlán - heti horoszkóp

A hét első felében talán úgy érzed, hogy egy kicsit el kellene bújnod az emberek elől, mert az utóbbi időben túl sokan pályáztak a lelki támogatásodra és kezdesz kimerülni. Talán feszültségeket is hozhat ez most, de ne vedd személyesre az ügyet. Ráadásul ezekben a napokban valaki a szakmai tanácsodat fogja kérni.

A hét második felében kezdenek kicsúszni a dolgok a kezedből, mintha a sors nélküled venné kezébe az irányítást. Tudatos cselekvéssel az életed kulcsfontosságú területein tartsd kontroll alatt az eseményeket. A hét vége fele viszont már lazíthatsz, tölts is el minél több időt barátaiddal!  >>> Itt az e havi horoszkópod.

Szűz - heti horoszkóp

A hét első felében részben mások szükségleteinek kielégítése miatt talán el fogod hanyagolni a saját dolgaidat egy kissé. Mivel ez nem mehet így sokáig, bátran lépj tovább és tedd meg amit tenned kell önmagad érdekében! Ez nem fog mindenkinek tetszeni, de itt ez most nem szabad, hogy szempont legyen.

A hét második felében egy macska-egér játék zajlik majd a partnered, vagy egy családtagod és közötted. Ezekben a napokban kényes kérdések is terítékre kerülnek majd. Olyan dolgokat is kimondhatsz, amit néhány napja még elképzelhetetlennek tartottál volna. Ez azonban megkönnyebbülést hozhat számodra és a hét végére el is simulnak majd a dolgok közöttetek. >>> Itt az e havi horoszkópod.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.