Heti horoszkóp 2019.szeptember 2. – szeptember 8. – Bosszantó helyzetek

Horoszkóp minden hétre

2019.08.31. 17:40

Oroszlán – heti horoszkóp

A hét első fele a megbeszélésekről, találkozókról szólhat, melyek során egy érdekes ajánlatot kaphatsz valakitől, amely mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Ügyelj arra, hogy ne tegyél ezzel kapcsolatban meggondolatlan ígéreteket és néz utána minden részletnek az illetővel kapcsolatban. Néha a dolgok nem olyanok, mint amilyennek elsőre látszanak.

A hét második felében bevetheted a híres rábeszélő képességedet, amikor valakit meg szeretnél győzni az igazadról, vagy a véleményedről. Az is lehet, hogy valakinek eladnál valamit. Lelkesedésed és remek érvelésed hatása alól viszont nehéz kivonni magát az embereknek, így valószínűleg a dolgok a terveid szerint alakulnak majd. >>> Itt a szeptember havi horoszkóp is!

Szűz – heti horoszkóp

A hét első felében új helyzet teremtődik körülötted, amelynek az lehet a hatása, hogy te is módosítasz pár dolgon magad körül. Lehet az is, hogy valamit változtatsz a külsődön is, ami nem csak rád, hanem a környezetedre is hatással lehet, de számodra különösen egy valaki véleménye számít majd. Vele ugyanis különleges a kapcsolatod.

A hét második fele elhozza számodra a nyugalmat, kiegyensúlyozottságot és egy remek hétvége reményét és valószínűleg csak egy dolog lesz, ami veszélyeztetheti a terveidet, ha valaki esetleg keresztbe szervez egy mási programot. Tegyél róla, hogy a te terveid időben eljussanak minden érintett fülébe. >>> Itt a szeptember havi horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.