Heti horoszkóp 2019.szeptember 2. – szeptember 8. – Bosszantó helyzetek

Horoszkóp minden hétre

2019.08.31. 17:40

Nyilas – heti horoszkóp

A hét első fele némi feszültséggel telhet, mivel valaki a környezetedben nem támogatja egy elképzelésedet és ezt talán sérelmesnek találod. Légy kíméletes az illetővel, mert lehet, hogy nincs tisztában a céljaiddal, de az is lehet, hogy pusztán arról van szó, hogy meg szeretne kímélni egy hibától, csalódástól. Persze mindez nem fog téged megakadályozni abban, hogy azt tedd, amit helyesnek gondolsz.

A hét vége szinte kizárólag személyes, vagy magánéleti kérdésekkel telik el melynek része lehet egy összejövetel, melyen mindenkinek meg lesz a személyes kis sztorija, melyet el is fog mesélni. Egy ezek közül, melynek te is részese voltál, különösen mulatságos lehet. >>> Itt a szeptember havi horoszkóp is!

Bak – heti horoszkóp

A munkádban és a karrieredben mostanság a nyugalom és a kiegyensúlyozottság érvényesül, de a sikernek mindig van ára. Esetedben most egy program lehet ez, ahová muszáj elmenned és emiatt átszervezned a magánügyeidet. Az eseményen vagy találkozón viszont légy óvatos, mivel nem biztos, hogy mindenki olyan, amilyennek mutatja magát.

A hét végén az életed egy olyan elemére derülhet fény váratlanul, melyet nem szívesen osztanál meg a nagyközönséggel, így lehet, hogy meg kell győznöd valakit arról, hogy viselkedjen diszkréten. Ha viszont mindez nem sikerül, akkor sem szabad bánkódnod, mivel minden csoda csak három napig tart. >>> Itt a szeptember havi horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.