Heti horoszkóp 2019.szeptember 2. – szeptember 8. – Bosszantó helyzetek

Horoszkóp minden hétre

2019.08.31. 17:40

Ikrek – heti horoszkóp

A hét elején egy magánjellegű feszültség kellős közepébe pottyanhatsz, de azért arra mindenképpen ügyelj, nehogy végül túlreagáld a dolgot. A legvalószínűbb az, hogy minden megy a maga útján és még a te közbeavatkozásodra sem lesz szükség. Egyszerűen megoldódik minden magától.

A hét második felében viszont bosszantó dolgok történhetnek, melyek nem fognak elrendeződni anélkül, hogy te közbe ne avatkozz. A pénzügyeidet, vagy az adódat, esetleg egy büntetést illetően ugyanis lesz egy kis extra tennivalód, amely ugyan érinti a kifizetéseket, de nem olyan mértékben, hogy az gondot okozna a költségvetésedben. >>> Itt a szeptember havi horoszkóp is!

Rák – heti horoszkóp

A hét első felében egy kommunikációval kapcsolatos probléma merülhet fel egy ismerősöd, vagy egy kollégáddal összefüggésben. Ha van mit tisztázni, akkor azt most tedd meg, különösen azért, mert a jelenlegi helyzet lehetőséget adhat számodra arra is, hogy a kettőtök viszonyában egy előnyösebb pozíciót vegyél fel a jövőben.

A hét második fele sem fog a pihenésről szólni számodra, különösen azért, mert a rengeteg ügyintézés és talán papírmunka közepette még egy előnyös pénzügyi, vagy üzleti lehetőségre is lecsaphatsz, ha elég szemfüles vagy és nem hagyod, hogy valaki más elhappolja előled ezt a sanszot. >>> Itt a szeptember havi horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.