Heti horoszkóp 2019.szeptember 2. – szeptember 8. – Bosszantó helyzetek

Horoszkóp minden hétre

2019.08.31. 17:40

Vízöntő – heti horoszkóp

A hét első felében egy ígéretesnek tűnő üzleti lehetőség kerülhet a szemed elé, melybe egy ismerősöd, vagy egy barátod vonna be téged. Legyen bármilyen jó az ajánlat, ne feledd, hogy a barátság és az üzlet hosszú távon nem mindig fér meg jól egymással. A kérdés egy része tehát itt is az, hogy ezt a kockázatot vajon felvállalod-e.

A hét második felében viszont egy rossz hírt kaphatsz, amely elszomorít és szükséged lehet egy barátra, akivel mindezt megbeszéled. Szerencsére esetedben a gond csakis az lehet, hogy kit keress fel, hiszen rengeteg olyan ember van a közeledben, aki örömmel vállalja a feladatot. >>> Itt a szeptember havi horoszkóp is!

Halak – heti horoszkóp

A hét első felében a hangulatodat főleg a pénzügyek befolyásolják, mivel egy probléma, vagy megoldandó feladat sikerén sok múlhat most. Mindez erősen hat majd a magánéletedre is, mivel te nehezen tudod függetleníteni magadat az aktuális munkával kapcsolatos életedtől.

A hét második felére viszont így vagy úgy, de megoldódnak körülötted a dolgok és ekkorra neked az lesz a legfőbb feladatod, hogy a kialakult helyzetből hozd ki a legtöbbet. Ugyanez igaz a magánéleti programjaidra is. Azokból is hozd ki most a legtöbbet! >>> Itt a szeptember havi horoszkóp is!

.