Heti horoszkóp 2019.szeptember 2. – szeptember 8. – Bosszantó helyzetek

Horoszkóp minden hétre

2019.08.31. 17:40

Mérleg – heti horoszkóp

A hét első felében jobba teszed, ha óvatosan kezeled a pénzügyeidet, mivel nagy az esélye annak, hogy valaki lépre akar csalni és egy valójában kedvezőtlen áru dolgot akar a nyakadra sózni. Soha ne dönts azonnal és ne hidd el, ha azt mondják, hogy az ajánlat csak most azonnal érvényes. Ott lesz az még másnap is. A hét közepén meglepetés érhet, amikor egy váratlan ajándékkal kedveskedik neked valaki.

A hét végén lehetőséged lesz meggyógyítani egy régóta meglévő lelki sebet, amikor egy régi ismerőssel meghitt társalgást folytatsz, olyat, amire már régen sort kellett volna kerítenetek. Néha egy pár jó szó, vagy egy ölelés csodákat képes tenni. >>> Itt a szeptember havi horoszkóp is!

Skorpió – heti horoszkóp

A hét első felében egy jó hírt kaphatsz, ami jelenthet egy sikeres projektet, de azt is, hogy extra pénz áll a házhoz. Ezek a napok ideálisak lehetnek arra, hogy egy kis rendet vágj magad körül és ha még hajlandó vagy valamennyit költeni is, akkor igazán megújulhat a környezeted. A hét közepén egy találkozó, vagy egy rendezvény vár rád, ahol egy érdekes emberrel találkozhatsz, aki meglepő dolgot fog elmondani neked.

A hét második felében igyekezz optimistán hozzáállni egy extra költséghez, amely talán nem tervezett, de az eredménye azonnal és érezhetően javít a körülményeiden. Most is érvényesül az a szabály, amit szinte mindig előkerül ilyenkor: Ha plusz pénz érkezik, mindig lesz hozzá egy kis plusz költség is. >>> Itt a szeptember havi horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.