Hirdetés

Havi horoszkóp 2019. október – Kikerülni a csapdákat

Horoszkóp minden hónapra

2019.09.30. 15:00

Az Oroszlán most talán egy kis izgalomra vágyik, a Skorpió körül felpörögnek az események. Havi horoszkóp.

Hirdetés

Kos - havi horoszkóp

A hónap első időszakában úgy érezheted majd, hogy a környezeted egy része, különösen egy személy, igyekszik megnehezíteni az életed. A döntés a tiéd, hogy felvállalod-e vele a küzdelmet, vagy inkább elkerülöd, mindenesetre, ha nem szükséges, ne nyiss még egy újabb frontot az életedben. Van épp elég ott a nélkül is.

A hónap közepén egy magánjellegű programod változása kényszeríthet arra, hogy átszervezz pár dolgot magad körül és ez ezúttal nem biztos, hogy túlságosan egyszerűen sikerül mindez. A munka és a magánélet harca sohasem egyszerű és gyakori feszültségforrás, de most könnyen lehet, hogy a magánéletedben fontosabb lehet helyt állnod. A nélkül ugyanis a munkának sincs sok értelme.

A hónap végén kerüld a túlzott igénybevételt és a túlzott kockázatvállalást is, figyelmedet fordítsd egy kicsit önmagad felé. Igyekezz többet mozogni, kerüld a nehéz ételeket, de azért az élvezeteket semmiképpen ne tagadd meg magadtól. Ha teheted, tölts el pár napot olyan helyen, ahol egy kicsit fel tudsz töltődni. Hamarosan nagy szükséged lesz az extra energiára. >>> Itt a heti horoszkópod is!

Bika - havi horoszkóp

A hónap első harmadában egy belső nyugtalanság lehet rajtad úrrá, ami arra késztethet, hogy egy kis izgalmat, változást keress az életben és még arra is van esély, hogy mindezek érdekében hajlandó leszel némi kockázatot is bevállalni. Arra azért mindenképpen ügyelj, hogy ne ess túlzásokba és csakis olyasmibe ugorj bele, ami azután jó eséllyel nem borítja fel az életed szokásos kereteit.

A hónap közepe viszont már a kompromisszumok kereséséről is szólhat számodra, különösen akkor lehet erre szükséged, ha úgy látod, hogy valamely lépésed, törekvésed veszélyeztetheti, vagy kellemetlen helyzetbe hozhatja valamely családtagodat, vagy más hozzád közelálló személyt. Te viszont általában mindig tudod, hogy mi mit ér meg. Ha úgy látod, hogy ezúttal túl nagy árat fizetne a környezeted egy célodért, érdemes letenned róla.

A hónap vége viszont már egy pozitív izgalomról szól, amely érintheti a munkádat, de a magánéletedet is. Mindez ugyan váratóan extra energiákat és előkészületeket igénye tőled, de az eredmény mindent igazol majd utólag. Most ráadásul a szerencse is melléd szegődik és várhatóan örök életedre emlékezetessé teszi ezeket a napokat. >>> Itt a heti horoszkópod is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.