Havi horoszkóp 2019. október – Kikerülni a csapdákat

Horoszkóp minden hónapra

2019.09.30. 15:00

Mérleg - havi horoszkóp

A hónap első napjai alkalmasak lehetnek egy kis újratervezésre, ami a céljaidat illeti, és ami jelentheti azt is, hogy csak pár dolgot kell áttervezned, de megvan a lehetősége annak is, hogy teljesen új irányokat kell megszabnod saját magad számára. Mindehhez pedig szükséged lehet egy kis összegzésre, melyre egy jeles időpont az életedben kiváló alkalmat ad.

A hónap közepén komoly akaraterőre lehet szükséged ahhoz, hogy egy régóta esedékes változtatást megtegyél az életmódodban. Jelenthet ez több mozgást, egészségesebb táplálkozást, de akár azt is, hogy megszabadulsz végre néhány mérgező kapcsolatodtól és az életedet a továbbiakban olyan emberek társaságában éled le, akik igazán szeretnek és tisztelnek téged.

A hónap vége számodra jó híreket hoz, amely jelenthet egy szerencsés eseményt, de extra pénzbevételt is. Ezek a napok különösen jók lehetnek számodra egy kis kikapcsolódásra, találkozókra, randevúkra is, melyek folyományaként szükség lehet a közösségi profilodon akár a kapcsolatod státuszát is változtatni.  >>> Itt a heti horoszkópod is!

Skorpió - havi horoszkóp

A hónap első időszakában felpöröghetnek körülötted az események, melyet új és izgalmas hírek és a családodban bekövetkező változások, vagy ünnepek indukálhatnak. Néhány dologban talán változtatásra kényszerülsz most, de az is lehet, hogy te fogod alkalmazkodásra késztetni a környezeted egy részét. Légy óvatos ugyanakkor és csak olyan kötelezettséget vállalj, amely később nem okoz megoldhatatlan problémát számodra.

A hónap közepén egy döntést kell meghoznod, amely a szokásosnál is nagyobb stresszt hoz az életedbe, különösen akkor, ha mindez rajtad kívül még a környezeted egy részét is érzékenyen érinti. Próbálj nyitottan gondolkodni és igyekezd azt is szem előtt tartani, hogy a rokonait az ember nem cserélheti le.

A hónap végén különösen sok alkalmad lehet arra, hogy költsd a pénzedet, úgyhogy most minden önuralmadra szükséged lehet, különösen akkor, ha olyan helyen jársz, ahol minden az impulzusvásárlásra csábít. Ne feledd az örök szabályt: csak addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér!  >>> Itt a heti horoszkópod is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.