Havi horoszkóp 2019. október – Kikerülni a csapdákat

Horoszkóp minden hónapra

2019.09.30. 15:00

Nyilas - havi horoszkóp

A hónap első napjaiban tele lehetsz energiával és nagy lelkesedéssel veted magad bele a munkába, vagy valamely saját projektedbe. Kreativitásod és hozzáállásod pedig valószínűleg pozitív hatással lesz a környezetedre, így ha csapatmunkában gondolkodsz, vagy követőkre számítasz, most nagy esélyed van a sikerre abban is. Arra is alkalmasak ezek a napok, hogy valamit értékesíts, vagy akár vásárolj.

A hónap közepén jó esélyed van arra, hogy megbékélj valamivel, legyen az egy önmagadban felfedezett hiányosság, vagy akár egy közeli ismerős, vagy rokon által elkövetett hiba. Ha egy régi sérelem okán valakivel fagyos a viszonyod, akkor most van itt az ideje annak is, hogy kezdeményezz és rendezd végre, amit rendezned kell.

A hónap utolsó napjai számodra talán a legalkalmasabbak lesznek arra, hogy friss kapcsolatokat építs, ismerkedj, randevúzz. Ezekben a napokban gondoskodj arról, hogy mindig mindenhol kifogástalan legyen a megjelenésed és ha kell, ennek érdekében akár szerezz be néhány friss ruhadarabot is. >>> Itt a heti horoszkópod is!

Bak - havi horoszkóp

A hónap eleje kemény munkával telik majd számodra, mivel extra erőfeszítéseket kell majd megtenned annak érdekében, hogy valamilyen közegben bebizonyítsd alkalmasságodat, vagy éppen azt, hogy te vagy a legjobb. Ezekben a napokban, légy bármilyen sikeres is, ügyelj a megfelelő kommunikációra, mivel nagy az esélye annak, hogy valaki megpróbál provokálni, vagy belekötni valamibe, amit mondasz.

A hónap közepén szükséged lehet arra, hogy változtass egy kissé a mindennapjaidon, mivel olyan erős lehet benned a felgyülemlett feszültség, hogy ezzel illik valamit kezdened. Ha mindezek levezetésére a sportot választod, még az is elképzelhető, hogy abban olyan teljesítményre leszel képes, amellyel talán még saját magadat is megleped.

A hónap végén, egy eseményen, vagy egy találkozás során valami új dolog kerül a szemed elé és könnyen lehet, hogy mindez elindít benned egy változást, vagy egy igényt arra, hogy néhány dolgon változtass. Járj nyitott szemmel és igyekezd észrevenni a csapdákat is, amelyek az utad során most a lábad elé kerülnek. >>> Itt a heti horoszkópod is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.