Havi horoszkóp 2019. október – Kikerülni a csapdákat

Horoszkóp minden hónapra

2019.09.30. 15:00

Ikrek - havi horoszkóp

A hónap elején hatékony és eredményes leszel egy fontos munkában, de ahhoz, hogy mindennek valódi hozadéka legyen, gondoskodnod kell arról is, hogy a megfelelő emberek értesüljenek arról, mit vittél véghez. Minderre különösen akkor van nagy szükség, ha van a környezetedben olyan ember, aki szeret más tollával ékeskedni. Igyekezz mindent megfelelően dokumentálni, hogy később ne legyen ezzel kapcsolatban félreértés.

A hónap közepén számíthatsz egy kis izgalomra, melyet egy változás okoz majd, amely arra kényszerít, hogy kimozdulj egy kis időre a komfortzónádból, mindez azonban pozitív hatással lesz rád, hiszen egy kis extra változatosságot hoz az életedbe. Mindez pedig a szerelmi életedben is érezteti majd a hatását, mivel kezdeményezőbbé és bevállalósabbá tesz téged.

A hónap vége egy régebbi nyitott ügyedben hozhat nyugalmat és megbékélést. Lehet, hogy egy vita, vagy akár egy hosszú ideje tartó harag, vagy fagyos viszony engedhet most fel, de ahhoz, hogy mindez tartós legyen neked is el kell engedni néhány dolgot fejben. Tedd ezt meg most te elsőnek és nagy eséllyel más is így tesz majd a környezetedben. >>> Itt a heti horoszkópod is!

Rák - havi horoszkóp

A hónap első napjai jó eséllyel szerencsét hoznak számodra, amely minden bizonnyal egyszerre hozza el neked a megnyugvást és az izgalom feszültségét. Mindezzel azonban megnövekszik az esélye annak is, hogy valakivel a közvetlen környezetedben konfliktusod támad, mivel az illetőnek egyszerűen nem fér a fejébe, hogy lehet, hogy te ennyivel sikeresebben tudod menedzselni az életedet. Kerüld el az illetőt, ha teheted, ne bocsátkozz hosszas vitába. A probléma az övé, majd megoldja, ha tudja.

A hónap közepén a racionalitásé lehet a főszerep az életedben, mivel a lehetőségeidből igyekezned kell kihozni a maximumot és ehhez bizony a sarkadra kell majd állni. Tárgyalj keményen, igyekezz alkudozni és verd vissza azoknak az embereknek a kísérleteit, akik piócaként szeretnének téged valamely területen kihasználni. Ezekben a napokban találkozhatsz valakivel, aki viszont új szellemi kihívást hoz az életedbe.

A hónap utolsó napjai már lehetőséget adnak neked egy kis lazításra és mindez növeli annak is az esélyét, hogy valakivel, akivel amúgy is szoros a kapcsolatod, még inkább közelebb kerüljetek egymáshoz. Mindezek ellenére óvakodj most a nagy vállalásoktól és a kötelezettségektől, mivel a közeljövőben történhetnek veled olyan dolgok, melyek felülírják az előzetesen elgondolt terveket.  >>> Itt a heti horoszkópod is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.