Havi horoszkóp 2019. október – Kikerülni a csapdákat

Horoszkóp minden hónapra

2019.09.30. 15:00

Oroszlán - havi horoszkóp

A hónap első napjaiban lehet, hogy rád tör az unalom, vagy az érzés, hogy az életed lehetne egy kicsit izgalmasabb is. Tehetsz érte, változtathatsz, de mindehhez ki kell mozdulnod a komfortzónádból és olyasmit is be kell vállalnod, amely mindeddig nem tartozott a szokásaid közé. Vállald be, próbálkozz és hamar kiderül, hogy mindez komoly elhatározás-e részedről, vagy valóban belső igényed van arra, hogy változtass az életeden.

A hónap közepe kissé hajtósabb, tempósabb lehet a szokásosnál, ami megnövelheti a hibalehetőséget a tevékenységeidnél. Próbálj alaposan koncentrálni arra, amit csinálsz és ügyelj a helyes kommunikációra is. Egy félreértésből adódó probléma ugyanis most végzetes lehet és hosszabb időre visszavetheti a dolgaidat egy igen fontos területen.

A hónap utolsó időszakában, valakinek a lustaságából, vagy feledékenységéből problémád adódhat, ami extra munkával és feszültséggel is járhat. Ha pedig mindez még pénzügyileg is érint téged, akkor valószínűleg elhúzódó vitákkal is számolnod kell, hacsak nem akarod a kérdést nagyvonalúan kezelni. Ezekben a napokban hajlamos lehetsz a gyors döntésekre és arra is, hogy ezeket a szokásosnál kevésbé gondold át, így kerüld azokat a helyzeteket, ahol fennáll például az impulzusvásárlás veszélye. >>> Itt a heti horoszkópod is!

Szűz - havi horoszkóp

A hónap első időszakában tiszta fejre és gyors gondolkodásra lesz szükséged, mivel olyan feladatokkal is foglalkoznod kell, amelyek a pénzügyekhez kapcsolódnak és papírmunkát, esetleg hivatali ügyintézést érintenek. Mindez nem csak azért jelent majd számodra kihívást, mert az ilyen ügyeket nem szereted intézni, hanem azért is, mert olyan változásokkal kell most szembesülnöd, amelyek számodra most még átláthatatlanabbá teszik ezeket a kérdéseket.

A hónap közepén a költségeid megnövekedhetnek, amit talán egy közelgő ünnep, vagy családi esemény indokol. Bár biztosan úgy érzed, hogy fontos kellően helyt állnod, hidd el, nem azon múlik a siker, mennyi pénzt költesz el. Légy pénzügyileg visszafogott és próbálj inkább valamilyen kreatív ötlettel kitűnni a többiek közül. Ehhez pedig keress ötleteket az interneten.

A hónap végén valaki nyomás alá helyezhet, hogy vállalj be egy kötelezettséget, de legyen az akár pénzügyi, akár valamilyen természetbeli vállalás, légy nagyon óvatos, mivel csapdát rejthet mindez, amiből később talán nagyon nehezen tudsz majd kikecmeregni. Ezek a napok egy váratlan találkozást is hozhatnak, melynek során könnyen lehet, hogy egy régi vágyad teljesül. >>> Itt a heti horoszkópod is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.