Havi horoszkóp 2019. október – Kikerülni a csapdákat

Horoszkóp minden hónapra

2019.09.30. 15:00

Vízöntő - havi horoszkóp

A hét első időszakában valaki komolyan érdeklődik majd irántad, amely jelentheti azt is, hogy a sikereid okán egyre népszerűbb vagy, de az is elképzelhető, hogy valaki részéről gyengéd érzelmek fűződnek hozzád és szeretne minél közelebb kerülni. Ha úgy érzed, hogy a magánéletedre most ráfér egy kis frissítés, remek alkalmat találsz ezekben a napokban, különösen akkor, ha elfogadsz egy kedves meghívást is.

A hónap közepén egy fontos döntés előtt állhatsz, de ahhoz, hogy felelősen tudj határozni, kellő időt kell szánnod arra, hogy mindennek utána nézz, ami befolyásolhatja a következményeket. Ha annak érzed szükségét, inkább várj és kérj tanácsot olyan valakitől, akiben megbízol és akinek szélesebb rálátása van az ügyekre.

A hónap végén olyan helyzetbe kerülhetsz, amelyben hiába is kapálóznál, végül elsodornának az események. Ne küzdj hát a leküzdhetetlennel, inkább hagyd, hogy a dolgok úgy történjenek meg körülötted, ahogy eleve el van rendelve. Ezekben a napokban ugyanakkor kerüld a felesleges költekezést, mivel hamarosan extra kiadásod várható.  >>> Itt a heti horoszkópod is!

Halak - havi horoszkóp

A hónap elején racionálisan kell hozzáállnod egy feladathoz és bár ez neked általában nem könnyű, csakis az észérvek alapján kell eldöntened, hogy valamiben részt veszel, vagy pedig inkább kimaradsz belőle. Legyen bárki az, aki mindezt számodra javasolja, a józan számítás segít abban, hogy elkövess egy olyan hibát, amelyet azután hosszú idei tartana helyrehozni.

A hónap közepén kedvességgel és bókokkal halmoznak majd el, melytől igazán szerencsésnek és szépnek érezheted magadat, nem minden alap nélkül. Ha párkapcsolatban élsz, akkor ezek a napok piros betűsnek számítanak majd a hátralévő életedben, de ha egyedülálló vagy, akkor is jó esélye van annak, hogy valamelyik dátum emlékezetes lesz. Legyen ugyanakkor bármilyen csábító is a lehetőség, további kötelezettséget még most ne vállalj be.

A hónap végén egy sikeres esemény, vagy egy jó hír új lendületet adhat egy munkádnak és nagy népszerűséget hozhat számodra. Könnyen lehet azonban, hogy mindez egy idő után inkább lesz terhes számodra, mint kellemes, ezért inkább igyekszel majd elbújni a társasági élet elől, ha csak valami, vagy valaki nem kelti fel nagyon a kíváncsiságodat. >>> Itt a heti horoszkópod is!

.