Heti horoszkóp 2019. szeptember 16. – szeptember 22. – Amikor azt érzed, nincs lehetetlen

Horoszkóp minden hétre

2019.09.14. 17:40

Nyilas – heti horoszkóp

A hét első felében egy valakivel fennálló fagyos, vagy kimért viszonyod átalakulhat szívélyesebbé, vagy akár még egy szorosabb barátsággá is. A jeget pedig az őszinte gondolat törheti meg, amely egy hirtelen ötlettől vezérelve a te szádat hagyja el majd. Ezekben a napokban viszont fokozottan kellene ügyelned a pénzügyeidre, mivel kísértések sorozata követ majd utadon.

A hét második felében az emlékek játszanak majd fontos szerepet a napjaidban, különösen akkor, ha egy váratlan találkozás, vagy esemény során olyan dolgok is felidézésre kerülnek, melyeket már mélyen eltemettél magadban. Ezek az emlékek ráadásul jól jönnek akkor is, amikor egy kísértéstől vezérelve olyan hibát készülsz elkövetni, ami már egyszer okozott problémát az életedben. >>> Itt a szeptember havi horoszkóp!

Bak – heti horoszkóp

A hét első fele az önálló munkának kedvez nálad, melyet szenvedélyesen és nagy energiával végzel, különösen akkor, ha a téma ráadásul még érdekel is. Könnyen előfordulhat az is, hogy most egy váratlan versenyhelyzet olyan teljesítmény leadására is sarkall téged, amelyről azt sem tudtad, hogy képes vagy rá. Legyen bárhogy, ezek a napok a győzelemről és a sikerről szólnak majd számodra.

A hét második felében egy inspiráció, vagy javaslat hatására egy olyan területen is elkezdhetsz tevékenykedni, amely eddig szinte tabu volt számodra és azt gondoltad, neked ott nem teremhet babér. Most viszont kiderülhet, hogy nincs olyan számodra, hogy lehetetlen. >>> Itt a szeptember havi horoszkóp!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.