Heti horoszkóp 2019. szeptember 16. – szeptember 22. – Amikor azt érzed, nincs lehetetlen

Horoszkóp minden hétre

2019.09.14. 17:40

Mérleg – heti horoszkóp

A hét első felében magabiztosan és bátran kell fellépned egy ügyben a siker érdekében, ami remek alkalom lehet arra is, hogy nagyobb népszerűséget szerezz a közvetlen környezetedben. Mindez emellett még arra is alkalmat teremthet, hogy valakivel szorosabbra fűzd a viszonyod, de az is előfordulhat, hogy egy új, izgalmas ismeretség fűszerezi meg ezeket a napokat.

A hét második felében egy változás hozhat izgalmat az életedbe, de ez a változás nem hoz káoszt, vagy feszültséget, inkább lesz megnyugtató és kellemes. Ezekben a napokban a lelkierőd egy magasabb fokon működik, így ha egy rossz szokásodtól szabadulnál, vagy bevezetnél egy új, kedvező rutint az életedbe, most érdemes belevágnod. >>> Itt a szeptember havi horoszkóp!

Skorpió – heti horoszkóp

A hét első felében a csillagok nagy energiával támogatnak abban, hogy elérd a céljaidat, de mindehhez kitartásra és intenzív munkára is szükséged lesz. Ezekben a napokban ugyanakkor egy döntés vízválasztó lehet az életedben, de ezt a döntést nem te, hanem valószínűleg valaki más hozza meg majd rólad.

A hét második felében egy elvarratlan szál okozhat benned szorongást, de mindez egy csapásra megszűnhet, amikor egy váratlan esemény, vagy hír könnyű megoldást kínál, vagy pedig okafogyottá tesz mindet. Hiába, az élethez néha kell a szerencse is. Ezekben a napokban óvakodj a túlköltekezéstől. >>> Itt a szeptember havi horoszkóp!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.